بنتونیت آرایشی | شرکت توسعه معادن و مواد معدنی آسیا Your SEO optimized title page contents

بنتونیت آرایشی

مواد آرایشی

تالک، کائولن، کربنات کلسیم، میکا و بنتونیت تقریباً در هر نوع محصول بهداشتی به منظور مراقبت از پوست مورد استفاده قرار می گیرد. تالک، کائولن و کربنات کلسیم به خاطر خواص فیزیکی و شیمیایی ذاتی خود عمدتاً در مواد آرایشی مورد استفاده قرار می گیرند در حالی که میکاها برای حفاظت پوست در مقابل نور به کار می روند. رایج ترین حامل در صنعت مواد آرایشی، امولسیون است که آب، روغن ها، چربی ها، موم ها و محتویات فعال را به شکل موثر و یکنواخت به پوست عرضه می کند. امولسیون ها همانند کرم ها و لسیون ها به منظور تقویت پوست مصرف می شوند. افزودنی های عاملی، آنها را برای مصارف ویژه ی زیر مورد توجه قرار می دهند:
جاذب های UV در مقابل نور خورشید، اسیدهای هیدروکسی آلفا در کراتولیتیک ها، بازدارنده های ملانین در سفید کننده های پوست و ساینده های ملایم در پوسته پوسته کننده ها. امولسیون ها با افزودن رنگ دانه ها و مواد معدنی، تزئین می شوند. مواد آرایشی یا رنگی نیز بدون آب (برای مثال پودرهای صورت و لاک های ناخن)، ولی به ندرت بدون مواد معدنی، ساخته می شوند. ماسک های رسی، محصولاتی که بیش از همه ماده معدنی دارند، بیشتر بر اساس آنچه که از پوست جدا می کنند (مانند روغن و ناخالصی ها)، استوارند تا آنچه را که باقی می گذارند.

بنتونیت آرایشی و بهداشتی

بنتونیت سدیم دار، بنتونیت کلسیم دار فعال شده با اسید، هکتوریت، رس های آلی و بنتونیت سفید در بسیاری از مواد آرایشی استفاده می شوند. مقدار اندک، اغلب به میزان 2 درصد، افزودنی هایی هستند که به خاصیت ژلاتینی و پایدارسازی امولسیون، سوسپانسیون کمک کرده و ساختار ترکیبات مایع را بهبود می بخشند. ترکیبی از خصوصیات ژلاتینی ، تورم پذیری، قابلیت تعویض کاتیون؛ سفیدی و روشنی است که استفاده از ذرات ریز بنتونیت پولکی شکل را امکان پذیر می کند. آنها به عنوان غلیظ کننده، اجزای ایده آل شامپوها و خمیردندان ها هستند و به عنوان عوامل معلق کننده و پراکنده ساز به طور خاص در رنگدانه های پودر شده استفاده می شوند. این مواد را می توان به عنوان غلیظ کننده در فازهای روغنی پیوسته کرم های پوست به کار گرفت. بنتونیت همچنین در کرم های دارای اساس رنگدانه ای، برای معلق کردن رنگدانه ها و ایجاد حفاظت در برابر پرتو فرابنفش استفاده می شوند. به منظور خارج کردن آلودگیها به صورت ژل مانند در ماسک های صورت، آنها را با آب مخلوط می کنند تا رنگ یکنواخت پراکنش پذیر ایجاد شود. دیگر کاربرد بنتونیت در کمک به پراکنده شدن عطر از راه فرمولاسیون حمام حباب است. مواد آرایشی مایع اساساً رنگدانه هایی پراکنده شونده به حالت غلیظ هستند و بزرگترین مساله جلوگیری از رسوب اجزای رنگدانه است که این مشکل با استفاده از بنتونیت با گرانروی بالا جهت تغلیظ رفع خواهد شد.